Wij gaan fietsen voor RCVRY run

Wij fietsen voor RCVRY


Op 19 Mei 2023 gaan 30 renners van start! Elke euro is er 1 en gaat allemaal naar dit prachtige doel. Gaan we samen de doelstelling behalen? Helpt u ook mee?

DONEER HIER

Stand is € 73,-
We gaan van start!
De doelstelling is € 8000,-

Over RCVRY


De stichting RCVRY (recovery) RUN zet zich in om vrouwen met borstkanker in beweging te brengen. Dat sporten en in beweging blijven effectief zijn om bijwerkingen van de behandelingen tegen te gaan is al jaren duidelijk. Het is echter lastig om te gaan sporten als je moe bent en geen energie hebt en eigenlijk ook niet weet wat je precies mag en kan doen. Door middel van landelijke loopgroepen voor vrouwen met borstkanker maken wij de drempel om te gaan sporten laag. Samen met lotgenoten werken aan conditie en kracht helpt om fysiek en mentaal fitter te blijven.

Vijf jaar geleden is RCVRY RUN lokaal begonnen in Nijmegen en in 2022 is RCVRY RUN verder gegaan als stichting, zodat we onze missie landelijk kunnen uitdragen. We willen net als het NFtK de boodschap dat bewegen bij kanker fysiek en mentaal zo belangrijk is met zoveel mogelijk mensen met kanker delen.

Ons Brouwer Dakkapellen Wielerteam hoopt op 19 mei 2023 een enorme fietsroute (200 of 300 kilometer) af te leggen voor dit prachtige goede doel! Geeft u hen een duwtje in de rug door te sponsoren? Dat kan!

https://acties.tegenkanker.nl/team/fietsen-voor-vrouwen-met-borstkanker 

Voor meer informatie kijk dan op: https://www.rcvryrun.nl

Bekijk de route!

De fietsroute van het Wielerteam Brouwer Dakkapellen is bekend! Bekijk hier hoe wij de 200 of 300 kilometer gaan halen. Aanmoedigen onderweg en ons binnenhalen bij de finish vinden wij gaaf! 

Ps. doneren kan ook nog steeds. 100% van uw gift gaat naar de Recovery Run om mensen met borstkanker te helpen. Doneer ook!

Recovery Run is een professionele organisatie met een ANBI status (Algemeen Nut Beogende Instelling). Dit betekent dat uw gift aftrekbaar is bij de belasting en dat uw donatie écht goed wordt besteedt. Nog meer reden om te doneren dus

– Helpt u ons ook mee? – 

Mensen met borstkanker actief laten bewegen, dat is wat RCVRY doet. Hierbij wat impressiefoto’s.

Deel dit nieuws

Gerelateerd nieuws

Scroll naar boven