Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Brouwer Dakkapellen maakt graag een offerte op maat voor u.

Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op voor een vrijblijvende offerte. U kunt ons ook altijd bellen op 038-3376540. Wij staan u graag te woord!

Gerd-Jan Vlastuin
Gerd-Jan Vlastuin
2023-10-14
Een mooi rolluik aangeschaft en laten plaatsen bij en door dit bedrijf. Dik tevreden met de verleende service en kwaliteit. Korte lijnen, monteurs waren snelle en keurige jongens.
wim van der gugten
wim van der gugten
2023-10-09
Wat een vakmensen! Brouwer Dakkapellen heeft bij ons in Zwolle-Zuid de stalen garagedeur vervangen door een zeer mooie dubbele houten garagedeur, inclusief nieuw kozijn. De montage is heel precies gedaan. De mannen zijn vriendelijk, heel netjes en het is fijn om ze aan je huis te zien werken. Dankzij deze isolerende dubbele deur zijn wij niet bang meer voor winterkou in de garage en kunnen we nu ook gemakkelijk met onze fietsen erin en eruit. Brouwer Dakkapellen.......aanbevolen! Ria en Wim van der Gugten.
Marijn Everts
Marijn Everts
2023-10-07
Vorige week hebben wij een dakkapel laten plaatsen door Brouwer en zijn dik tevreden. Goede communicatie vooraf met Benno. Er werd goed meegedacht over de wensen die wij hadden. Op de dag van plaatsing waren er 3 mannen van Brouwer, zij hebben de dakkapel zeer vakkundig geplaatst. Omdat de kraan er toch was, hebben ze meteen ons witgoed naar beneden getild. Top service! Wij zullen Brouwer zeker aanbevelen.
Simone Esselink
Simone Esselink
2023-10-03
Zeer deskundig en betrouwbaar bedrijf. Na vele jaren een dakkapel hebben laten plaatsen, en toen al zeer aangenaam personeel, hebben wij onlangs hun hulp ingeroepen omdat het trekkoord kapot gegaan was van het rolluik. Ook dit werd met vakmanschap en vriendelijkheid gedaan. Wij zijn zeer tevreden!
Henri Van Dieren
Henri Van Dieren
2023-08-31
Vorige week heeft Brouwer voor ons een dakkapel geplaatst. Zeer prettige ervaring en een vakkundig bedrijf! De persoon die de klus kwam opnemen was erg mee denkend in onze wensen wat betreft het dakkapel en bij komstige zaken, deze mochten dan ook allemaal in vervulling gaan. Ook waren de mensen die het kwamen plaatsen erg sociaal en netjes. Kortom wij hebben prettig zaken gedaan met Brouwer dakkapellen. Dik te vreden!
Sjef Van Den Berg
Sjef Van Den Berg
2023-07-11
Voor de 2e keer heeft Brouwer Dakkapellen bij ons in de straat en nu ook bij ons een prachtig dakkapel geplaatst!Geheel naar wens is dit proces verlopen.Hierbij wat kernpunten die bij ons opvielen:Zeer vriendelijke en beleefde vaklui! Goede comunicatie en meedenken, gemotiveerd, hebben echt plezier in hun werk en keihard werken.In 2 dagen tijd: dak eraf, astbest gesaneerd, dak terug geplaatst, dakkapel geplaatst en voor avondeten weer thuis 😉Wij kunnen Brouwer Dakkapellen absoluut aanbevelen.Laat zeker eens een offerte maken dan zul je vanaf de eerste kennismaking weten wat ik bedoel.Mvg Sjef van den Berg
Matthijs Hattem, van
Matthijs Hattem, van
2023-05-30
Vandaag op mijn huis in het centrum van Zwolle een dakkapel laten plaatsen door Brouwer Dakkapellen. De uitdaging om met een kraan in het centrum van Zwolle een dakkapel over het huis te takelen werd zeer proffesioneel en kundig uitgevoerd. De vriendelijkheid, vakbekwaamheid en service waren uitstekend. Normaals mijn dank voor de geleverde kwaliteit waar ik nog vele jaren plezier aan ga beleven!
Denny Schraa
Denny Schraa
2023-03-09
Duidelijke communicatie in het hele proces. Een professioneel team dat vakmanschap levert en meedenkt. Bijgevoegde foto’s: Van een rommel zolder naar een verdieping met 2 volwaardige kamers en ruime overloop.Gas/water/elektra - Jan Schraa Installatietechniek Inbouwkasten volledige verdieping - A van de Meer Onderhoudsburo
Scroll naar boven