HATTEM – Aan de van Heeckerenskamp in Hattem heeft het Brouwer Dakkapellen team een prachtige klus geklaard. We hebben deze woning ruimer en onderhoudsarmer gemaakt! 

Op deze woning heeft Brouwer Dakkapellen een mooie nokverlegging met antraciet kunststof rabatdelen, kunststof kozijnen, elektrisch bediende rolluiken, insectenhorren en ventilatierooster. Kortom: mooier konden we het niet maken! Wel makkelijker: het geheel is in 1 dag geplaatst!

Tevens heeft ons team op de 1e verdieping aan de achterzijde 2 nieuwe kunststof kozijnen geplaatst, in stijl van de woning en de nokverlegging. Deze kozijnen zijn tegenwoordig bijna niet meer van hout te onderscheiden: er zit zelfs een houtnerf structuur in. De voordeur is ook vervangen voor een kunststof versie, waarbij we de bestaande omlijsting hebben behouden om de stijl van de straat en de woning vast te houden.

Verhuizen hoeft niet altijd!
Te veel werk met schilderen? Te weinig kamers?
Een nokverlegging is de oplossing! Goedkoper dan verhuizen en het kan echt zorgen voor meer beloopbare en waardevolle vierkante meters. Bel Benno eens op en laat u vrijblijvend adviseren, wij denken graag met u mee!

INFORMATIE

Kom in contact

Telefoonnummer

038 - 337 65 40

CONTACTFORMULIER

Laat een bericht achter

Scroll naar boven