ZWOLLE – in de wijk Westenholte was Brouwer Dakkapellen onlangs actief. Op deze 2 woningen heeft het Brouwer Dakkapellen team een complete nokverlegging van totaal 11 meter breed geplaatst. Deze is helemaal geprefabriceerd in onze professionele werkplaats. Daarnaast zijn ze naar boven gehesen en daar aan elkaar gekoppeld. Bovendien hebben we op 1 van de 2 woningen ook nog een dakkapel geplaatst. Een uitdagend project! 

Dakkapel en nokverlegging Zwolle – Onze werkvoorbereider is op locatie geweest om alles precies uit te meten. Daarna is het gehele project op ons kantoor uitgetekend in AutoCAD en goed voorbereid. Binnen 1 dag hadden beide woningen een complete verdieping erbij waar je ruim kunt staan en veel licht hebt. Meer dan een jaar geleden was Brouwer Dakkapellen ook al actief in dit blok, de crème nokverhoging is ook door ons gefabriceerd en geplaatst.

U ziet het: bij Brouwer Dakkapellen is geen uitdaging ons te groot en wij denken graag met u mee. Een nokverlegging van 11 meter lang? Kom maar op met uw ideeën en wij bedenken samen het beste plan voor uw woning! Bel gerust Benno Huiskamp en laat u informeren!

INFORMATIE

Kom in contact

Telefoonnummer

038 - 337 65 40

CONTACTFORMULIER

Laat een bericht achter

Scroll naar boven